RESTAURANTI
VINTAGE RESTAURANT MENU
Gatime speciale dhe shije unike
SALLATA
-
Fshati 400 L
(domate, kastravec, speca, qepë, djath i bardhë, ullinj)
-
Verde 300 L
(sallatë jeshile, kopër, kastravec, limon)
-
Chef 400 L
(sallatë jeshile, domate, kastravec, djathë kaçkavall, sallam, vezë e zier, dressing)
-
Cezar 500 L
(sallatë ajsberg, fileto pule, misra, dressing, krostini)
-
Vintage 600 L
(sallatë shumëngjyrëshe, panxhar i kuq, djath i bardhë, arra të karamelizuara, mollë jeshile)
-
Rukola 500 L
(djathë parmixhan, pomodorini, krem balsamik)
-
Panxhar i kuq 300 L
-
Perime të pjekura 400 L
ANTIPASTA
-
Miks brusketash (6 copë) 450 L
-
Petulla të fshira me krem djathi 350 L
-
Djathë i bardhë 300 L
-
Djathë i bardhë furre 350 L
-
Kaçkavall zgare 350 L
-
Djathë i pjekur me mjaltë dhe susam 500 L
-
Kroketa djathi (5 copë) 400 L
-
Speca me djathë 400 L
-
Xaxiq 250 L
-
Triokafteri 350 L
(djathë djegës)
-
Patate të skuqura 250 L
-
Patate alla creme 500 L
(patate të furre, pana, pancetë)
-
Qofte të vogla me salcë pikante (5 copë) 350 L
-
Qofte gaforre (5 copë) 480 L
-
Llukanik fshati zgare 500 L
-
Antipaste Vintage 1200 L
(miks djathrash, miks proshutash, pjeshkë e pjekur, arra të karamelizuara, mjaltë)
PASTA
-
Spaghetti Aglio e Olio 400 L
(vaj ulliri, hurdha, spec djegës, majdanoz)
-
Pene Arrabiata 450 L
(salcë domate, spec djegës, borzilok)
-
Spaghetti Napoletana 450 L
(salcë domate, hurdhër, borzilok)
-
Spagheti Bolognese 650 L
(salcë domate, mish i grirë, mix erëzash)
-
Penne 4 djathërat 650 L
(gorgonzola, gouda, grana, parmixhano)
-
Penne Pana Tartuf 650 L
(pana, krem tartufi, kërpudhë)
-
Spagheti Carbonara 700 L
(pançetë, vezë, djath pekorino, piper i zi)
-
Linguine kungull karkalec 700 L
-
Spagheti fruta deti 750 L
(djathë djegës)
SPECIALITETE MISHI
-
Biftek viçi në gur 1100 L
-
Eskallop viçi me verë dhe limon 1200 L
-
Eskallop viçi me pana dhe kërpudhë 1250 L
-
Eskallop viçi me salcë të kuqe dhe kërpudhë 1250 L
-
Biftek viçi me krem dhe miks mustardash 1300 L
-
Involtini meksikan 1300 L
(role viçi, salcë domate pikante, proshutë krudo, djath gouda, pure patate, asparag)
-
Bon fileto viçi zgare 1500 L
-
Bon fileto viçi Chateaubriand 1700 L
(krem balsamik, hurdha, mjaltë, pure patate, asparag)
-
Brinjë gici të karamelizuara 950 L
(salcë soje, krem balsamik, salcë worchester, hurdha, mjalë, fara susami)
-
Brinjë qingji të karamelizuara 1050 L
(salcë soje, krem balsamik, salcë worchester, hurdha, mjalë, fara susami)
GATIME MISHI TRADICIONALE
SPECIALITETE PESHKU
-
Levrek zgare 900 L
-
Koce zgare 900 L
-
Fileto salmoni zgare 1100 L
-
Fileto salmoni me salcë tuscan 1300 L
(pana, pomodorini të thara, spinaq)
-
Fileto peshku me salcë limoni 1200 L
-
Levrek furre 1400 L
(verë, pomodorini, kaperi, ullinj, qepë, majdanoz)
-
Karkaleca zgare 900 L
-
Karkaleca me salcë konjaku 1200 L
(konjak, gjalpë, pana)
-
Sakanaq me karkaleca 1200 L
(salcë domate, qepë hurdha, djathë i bardhë)
-
Kallamar friture 800 L
-
Kallamar pikant 1100 L
(salcë domate pikante, kaperi, ullinj, verë)
-
Kallamar furre 1000 L
(salcë domate, verë, gjalp, djathë gouda)
-
Midhje me verë dhe limon 700 L
-
Midhje furre 800 L
(salcë domate, verë, gjalp, djathë gouda)
-
Oktapod zgare 1100 L
-
Oktapod pikant 1300 L
(salcë domate pikante, kaperi, ullinj, verë)
-
Sallatë e ftohtë oktapodi 1200 L
(salcë domate pikante, kaperi, ullinj, verë)
-
Peshk i egër (me porosi)